Eind juni is een begin gemaakt aan het leggen van de nieuwe vloer in het clubhuis.
De toplaag van de vloer wordt naar verwachting begin augustus gelegd. Die toplaag zal transparant zijn; elke vlek die nu gemaakt wordt op de ondervloer zal zichtbaar blijven. Tot die tijd kunnen de leden tijdens cluburen alleen de WC gebruiken. Schoenen uit, voeten schoon en droog! Wil je schuilen voor een regenbui, dan kan dat overal maar niet in het gebouw.
Alleen het lid dat dienst heeft, mag de kantine betreden om thee te zetten. Leden nemen bij voorkeur hun eigen mok mee.

Wanneer er meer zicht is op de duur van de werkzaamheden kun je dat hier lezen.

Het gebouw is geopend tijdens cluburen.

maandag 17:00 -19:00
woensdag 17:00 -19:00
vrijdag 17:00 -19:00
zaterdag 12:00-18:00 of 13:00-17:00
zondag 09:00-12:00
zondag 12:00-18:00 of 13:00-17:00

blauw
Op zaterdag- en zondagmiddag is de kantine bemand; je kunt dan een SUP- of surfboard huren. Wanneer de vloer gelegd is en de kantine ingericht, kun je dan ook weer een zakje chips of een drankje kopen. Daarbij graag gepast betalen of overmaken per bankapp en je afschrift tonen.

wit
Tijdens de cluburen op maandag, woensdag, vrijdag en zondagochtend is de kantine niet bemenst. Wel zorgt het dienstdoende lid voor thee en koffie die je kunt afrekenen met je bankapp.

dienst
In onderstaand rooster is vermeld wie de dienst heeft. Dit lid zorgt voor het openstellen en na afloop weer netjes maken van het gebouw.
Wanneer wij niemand kunnen vinden die de dienst wil doen, is het gebouw gesloten. Het is dus nodig dat meer leden zich beschikbaar stellen voor de diensten. Je kunt je hiervoor aanmelden bij het bestuur.

eerste postCorona clubzondag