Uitnodiging aan alle surfende, suppende, zwemmende en klussende leden van Gaasperplas Windsurfing:

Ons clubhuis is vernieuwd. Aan alle kanten. Met vele handen en tomeloze inzet! En dat in een bizarre tijd. Vanwege corona was ons clubhuis dicht en dankzij corona vond er een bijna wonderbaarlijke vermenigvuldiging van het aantal leden plaats.

Dit alles moet gevierd worden, en wel op zaterdag 28 augustus, vanaf 15:00 (sharp!) tot ca 19:00 uur.

Met een creatieve “openingshappening”, de officiële opening van het clubgebouw, en daarna een borrel met drank (zorgt de club voor) en hapjes (daar zorgen jullie zelf voor – maak iets lekkers voor ca 6 – 8 mensen). Dit wordt de gelegenheid om (weer) hele leuke leden buiten je eigen zwem -, sup- of surf bubbel te ontmoeten. We hopen dan ook op een grote opkomst.

Om een en ander in goede banen te leiden, willen we graag voor 22 juli al weten wie er aan de “openingshappening” wil meedoen, die start om 15:00 uur.

Wat de openingshappening precies behelst, blijft een verrassing, maar een tipje van de sluier gelicht:

  • Het vindt IN (en op…) de Gaasperplas plaats (dus zwem of supuitrusting mee!)
  • Hoe meer ZOZ leden meedoen, hoe leuker en mooier het wordt!
  • En: alle deelnemers hebben een GEEL HESJE nodig. Dus vragen we je ff te checken hoeveel jij mee kunt nemen, bij voorkeur geel, maar andere kleurvarianten kunnen ook.

Daarom vragen we je: Zet 28 augustus, 15:00 – 19:00 uur  in je agenda en meld je nu meteen aan door onderstaand formulier in te vullen, en terug te sturen. Wordt Vervolgd!

uitnodiging openingshappening 28 augustus