Zoals een bekende voetballer ooit heeft gezegd: “elk nadeel heeft zijn voordeel“.
clubhuis

Sinds de sluiting van het clubhuis op 29 september hebben we een aantal plannen kunnen uitvoeren zonder al te veel hinder voor de leden. Na dertig jaar was het clubgebouw toe aan een upgrade. Enthousiaste leden kwamen met plannen en die voeren wij nu uit. Het komt erop neer dat meubilair, vloer en wanden worden aangepakt. Ook de doucheruimtes en de WC’s worden gerenoveerd. De planning is, als de pandemie het toelaat, dat we vanaf 11 of 26 mei het clubgebouw weer tijdens de cluburen kunnen gaan gebruiken. Zie ‘Openingsplan: stap voor stap meer mogelijk

veld

Het zal jullie ook niet ontgaan zijn dat er op het veld twee extra opslagcontainers geplaatst zijn, één voor de elektrische boot en één voor het tuingereedschap. De containers moesten geplaatst worden in december. Helaas heeft het in die periode zo veel geregend dat de kraanwagen die de containers kwam plaatsen het grasveld ernstig beschadigd heeft; zie de foto’s bij het bericht van 23 december op deze site. Op 13 april zijn we begonnen het veld te egaliseren, op te hogen met nieuwe aarde en in te zaaien. Het gras groeide al enige tijd slecht op een hoge zandrug op een afstand van enkele meters parallel aan de steiger. Dit zand is verwijderd en deels gebruikt om de stenen in het water voor de steiger af te dekken. De rest van het zand hebben we opgeslagen voor gebruik bij het opnieuw bestraten van de ‘stoep’ rond het grasveld.

hinder

Het grasveld kan pas worden betreden wanneer het gras sterk genoeg is; de verwachting is dat dit rond 1 juni het geval zal zijn. Langs de A-container is er een strook vrijgehouden om bij het water te kunnen komen. Naast de nieuw geplaatste containers is een stuk gras behouden om de surfzeilen op en af te tuigen.

hoop

Het bestuur is trots op wat wij met alle vrijwilligers bereiken. We hopen dat het ‘Openingsplan’ toelaat dat we weer snel gebruik kunnen maken van ons gepimpte clubhuis.

renovatie clubgebouw en veld