40 zwemmers en 3 SUPpers bij maanlicht

Donderdagavond 27 september hebben Triatlonvereniging de Dolfijn (die 6 donderdagavonden bij GW trainde), lesgroep Swimsensation en ZOZwemmers gezamenlijk het zomerzwemseizoen afgesloten met de Nightswim. Om 21.30 uur gingen 40 zwemmers en 3 sups verlicht met allerhande LEDlampjes het water van de Gaasperplas in. Een ronde zwemmen van 1500 meter langs verlichte boeien over pikzwart water met de sups om iedereen op het rechte pad te houden. Zwemmen tussen al die lichtjes met aan je rechterhand een bijna volle maan is een sensatie. Op de terugweg was het licht van de kantine en de vuurkorven een niet te missen baken. Met 50 mensen in en om de kantine was het na afloop gezellig vol, warm en dampig. Nethanel, Jaap, Eddy, en Johan bedankt voor de ‘hot choco en de speculaas’. Dit smaakt naar meer, ………. volgend jaar weer?

Afbeeldingen met volledige resolutie zijn beschikbaar tot 30 oktober .

meer foto’s op FacebookGW

Nightswim op 27 september was een feestje!