Informatie Watersportweek 2017

Ben je tussen 10 en 16 jaar, en wil je graag deze zomer leren windsurfen of kanovaren, dan kun je bij onze club terecht!! De watersportweek vindt plaats van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september 2017.

Windsurfen en kanovaren. Voor diegenen, die niet goed weten wat ze met hun vrije tijd tijdens de grote vakantie moeten doen, brengt de “Watersportweek ” wellicht uitkomst.

De Watersportweek is een jaarlijks evenement, georganiseerd door de “Gaasperplaswindsurfing vereniging” speciaal voor de jeugd, op het gebied van watersport. De jongeren leren hier kanoën en windsurfen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Voor kanoën moet je minimaal tien jaar zijn en voor het windsurfen ligt de grens op twaalf jaar.

Voor beide sporten is de maximale leeftijd zestien jaar en iedereen moet in het bezit zijn van een zwemdiploma. In verband met de veiligheid worden zwemvesten verstrekt; surfpakken zijn te leen van de vereniging.

Er is keuze uit een ochtendgroep (10:00 uur tot 12.30 uur) of een middaggroep (13.30 uur tot 16.00 uur).

Om zoveel mogelijk kinderen te laten deelnemen, is het niet mogelijk om op beide dagdelen ingeschreven te worden.

Op de laatste dag zal de week op een speciale en gezellige manier worden afgesloten, dan duurt het programma de hele dag.

Schrijf je nu in voor de watersportweek.

Het inschrijfformulier is ook verkrijgbaar in het clubhuis van de vereniging (in de weekenden open van 12.00 tot 18.00 uur).

De kosten voor de hele week (5 dagdelen) bedragen € 45,00 .