Open Dag 28 mei 2017

Wederom dit jaar: SUPPEN !

Stand Up Paddling is de snelst groeiende watersport ter wereld. Het is snel te leren en een prima workout voor je spieren. De Gaasperplas (en omgeving Gein, Gaasperpark, etc.) is een mooie plek om deze sport te beoefenen.

Ideale trainings locatie voor triatloners?

Wij hebben een fanatieke groep openwaterzwemmers en zijn opzoek naar uitbreiding van deze groep en/of eventueel  triatlon beoefenaars

Tijdens de opendag wordt de mogelijkheid geboden om door middel van een proefles, gegeven door een gediplomeerde surfinstructeur, te ervaren hoe leuk het is om op een surfplank of een SUP plank te staan en jezelf over het water voort te bewegen. Wil je hieraan deelnemen, neem dan zwemkleding en een handdoek mee (ook handig als je een sup wilt uitproberen), wij zorgen voor de rest.

Speciale aanbieding: bij aanmelden voor lidmaatschap op de Open Dag hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden!

Dit bericht is geplaatst in Beginnerslessen, Evenementen met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.